Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 23-02-2020 10:45:45
Winkels & Webshops

Individueel afrekenen

Gratis tip voor u, laat elke deelnemer van te voren een bedrag inleggen. dan hoeft er maar 1 persoon bij een museum zich te melden, kan 1 persoon afrekenen en is 1 persoon verantwoordelijk voor alle betalingen.
heeft u enig idee hoeveel moeite het kost om een tafelbestelling te veranderen in individueel af te rekenen? u denkt graag aan uzelf, maar ziet niet wat een ander dan moet doen.

als u naar de supermarkt gaat en u legt 7 stuks boodschappen op de band. de bananen zijn voor de buurvrouw, de koffie voor uzelf, een stukje gebak voor de onderbuurvrouw, enz. de cassiere scant alles en daarna gaat u zeggen dat u elke aankoop los wilt afrekenen. de pinpas van uzelf, het gepaste geld van uw buurvrouw, de onderbuurvrouw had alleen een briefje van €50,- liggen, enz. 
dit is wat u nu wenst. en dan zegt u dat het lullig, moeilijk en klantonvriendelijk is? het is eerder andersom.