Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
truvanu - 24-02-2020 13:19:09
Vakantie & Reizen

Goedkopen reisaanbiedingen.

in februari 2014 maakte ik een culturele rondreis in turkije, geboekt bij rsd. net zo goedkoop, alleen het eten (excl. ontbijt) moest ik bijboeken.


de hotels waren écht fantastisch. minimaal 4 sterren. rond die tijd zijn er veel gesloten maar voor dit soort reizen blijven er meerdere open die -ondanks de wintertijd- toch een graantje willen meepikken. voor wifi (in ieder hotel beschikbaar) hoefde ik niet bij te betalen. 


destijds had ik ook mijn bedenkingen maar het aanbod bleek naar mijn mening fantastisch. vaste reisbegeleiding die je op het vliegveld ophaalt, "eigen bus" met volstrekt professionele chauffeur die ons naar de prachtigste locaties en bezienswaardigheden bracht.


ik heb genoten. van hotel naar hotel (max. 2 nachten in hetzelfde hotel) pak je niet eens je koffer uit ;-) nou ja, ik dus.... maar het was uitstekend verzorgd. 


ook ik was aanvankelijk wantrouwig maar waagde het erop. is me 100% meegevallen. was de moeite waard.