Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-02-2020 15:34:11
Auto & Vervoer

Valse rekening uit leeuwarden

Mogelijk in iets andere woorden deels herhaald wat al is gemeld: is de bon uitgesvchreven door een handhavingsmedwerker van de gemeente leeuwarden, dan kunt u daar (oo) bezwaar maken. als u echter de aanmaningen krijgt van het cjib dan is het allereerst zaak om na te gaan of die nota wel echt van het cjib afkomstig is! het cjib waarschuwt zelf dat er sprake kan zijn van valse nota's. indien de rekening werkelijk van het cjib afkomstig is is het absoluut zaak om bezwaar te maken op de wijze die dan door het cjib zelf is aangegeven en ook om een foto op te vragen. van dit soort overtredingen wordt altijd als het door politie of boa is opgemaakt een foto genomen als bewijsdat dan wordt benut door hen. u kunt dan nagaan of het inderdaad uw auto is die op de foto staat hetgeen dus een andere kan zijn met vals kenteken.

dus nu eerst meteen het cjib opbellen: kijk hier welk telefoonummer u het beste kunt benutten (betaalverzoek, verkeersboete) https://www.cjib.nl/telefoonnummers" target="_blank">https://www.cjib.nl/telefoonnummers

het kan dus inderdaad een valse rekening zijn afkomstig van lieden die uw portemonnaie lichter willen maken of er is sprake van een andere auto dat dan uit de foto is af te leiden als bewijs voor u.