Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 25-02-2020 19:33:09
Huishouden & Energie

Redelijke prijs ontruiming en schoonmaak woning?

ik heb geen idee of dat een schappelijke prijs is. ik weet wel dat gewoon ontruimen met hier en daar een gaatje dicht maken al veel werk, vermoeiend en erg tijdrovend is. dat heb ik vorig jaar met een paar mensen met het huis van een buurvrouw gedaan met ook nog een inboedelopruimer erbij. volgens uw omschrijving lijkt het mij een enorm karwei, nog veel groter karwei zij het met absurde eisen van de verhuurder. mogelijk wil die het appartement verkopen? wat staat in het huurcontract van uw broer? is er ook een voorschot, handgeld betaald?


ik zou er niet langer mee wachten want het geld zit in de nalatenschap. maak bij voorkeur wel een contract op van hoe het opgeleverd moet worden (aan de hand van de eisen van de verhuurder). enfin, hoe eerder dit achter de rug is des te beter, ook ivm huur opzeggen.
of doe wat @tijger1 voorstelt, dat is veel beter.