Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 25-02-2020 20:01:10
Huishouden & Energie

Redelijke prijs ontruiming en schoonmaak woning?

Storten kost geld. voor bedrijven vaak meer dan voor particulieren. daarnaast moet er een hoop schoongemaakt worden vanwege de nicotine. alleen daar gaan al een hoop kosten in zitten. 
container voor stort kan rustig €500,- gaan kosten. voor de nicotineaanslag mag je ook rustig €1.000 rekenen. klein materiaal €250,-, blijft er zo'n €3900,- over. zeg gemiddeld €50,- per uur, is nog geen 80 uur om alles leeg te halen, gaten te vullen en te sauzen. dat is nog geen 3 dagen voor 4 personen. 
dag 1 alles leeg gaan halen en in de container gooien, dag 3 behang afstomen en gaten vullen om op de laatste dag te kunnen sauzen. het klinkt als veel geld, maar het valt nog mee.