Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 25-02-2020 22:48:54
Huishouden & Energie

Redelijke prijs ontruiming en schoonmaak woning?

Als eerste gecondoleerd.

als er een gespecialiseerd bedrijf moet komen kan dat aardig in de kosten lopen. u heeft het over een overleden persoon in het huis waarbij bloed in het matras zit. ik weet niet hoelang hij daar heeft gelegen maar een dode in een woning gaat snel ontbinden en stinken.
toevallig is een buurman van mij schuin onder ons 2 weken geleden dood in zijn woning aangetroffen en heeft 2 weken dood op zijn bed gelegen, niet gewond maar al wel in staat van ontbinding. de politie kon amper in de woning vanwege de stank en de lucht trok naar de bovenwoningen. een gespecialiseerd bedrijf, mannen in witte pakken met maskers, heeft de woning ontruimt, gelucht en lucht verfrissers geplaatst.  dit is niet goedkoop. dus de prijs vind ik nogal meevallen.