Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mr
mrmoto - 27-02-2020 11:11:22
Huishouden & Energie

Redelijke prijs ontruiming en schoonmaak woning?

Hallo . wij hebben dit ook moeten meemaken ,alleen het bloederige gedeelte gelukkig niet .het bedrijf wat deze werkaamheden verrichtte had de opdracht om de 4 kamer flat +keuken+badkamer +kelderruimte totaal leeg te halen en alle gaten in de muren te repareren .
het bedrijf gestaande uit vader en zoon heeft zes studenten ingehuurd en is ruim vier dagen bezig geweest in deze flat zes hoog en bij melding gereed is mijn broer die dichterbij woonde ( 90 km naar zwolle enkel ) samen met de vader en zoon de flat na gelopen .het geheel was keurig gedaan en zo opgeleverd aan de woningbouw-stichting in zwolle . de totaalprijs voor deze voor ons qua afstand niet haalbare klus was in 2015 
5100 euro . daarom vind ik het bedrag van 5700 euro reeel .u kunt wel blijven vergelijken maar dan wordt het alleen maar duurder ,sterkte toegewenst ,mrmoto.