Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 01-03-2020 05:45:34
Vakantie & Reizen

E-visum turkije

Zo is dat. als je in de winkel net voor 17.00 als ze gaan afprijzen wat koopt en je buurman komt pas om 17.50 en kan het voor de halve prijs meekrijgen, heb jij pech en hij voordeel. net als al die mensen die beslist al 2 mnd tevoren treinkaartjes perse willen kopen en dan hun geld kwijt zijn als er wat tussen komt e.d. of als je merkt dat jouw dure vlucht weken later opeens veel goedkoper in de ramsj staat.
dit bericht is, zoals zo ontzettend veel zaken in tr, pas op een laat ogenblik gekomen en redelijk spoedig daarna doorgegeven.  andere landen, andere zeden.  heb je weer wat om lekker over te klagen. het kan mogeljk net zijn dat je stom toevallig in die paar uur overgangsfase hebt geboekt. het is nu eenmaal niet nl waar iedereen alles precies tot op het naadje van de kous ruim 12 jaar tevoren wil weten. voorzover ik me kan heugen is dit een algemeen bericht van begin deze week/eind vorige week verspreid.
theoretisch is het best mogelijk dat als die erdogan weer eens ergens over in de clinch ligt of z´n zin niet krijgt dat alles weer wordt afgeblazen, dan heb jij mazzel.