Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 22-03-2020 10:37:15
Geldzaken & Recht

Afloop huurwoningcontract bepaalde tijd 1 april 2020 hoe met corona ivm thuisblijven? verhuurder wil niet verlengen voor bepaalde tijd.


door multicpeaker 21 mrt. 2020 om 22:21
antwoorden / 1 vragen


beste,

dank voor uw toelichting en terugkomend op uw opmerking:

"vraag mij, in alle eerlijkheid wel af hoe u op het lumineuze idee bent gekomen om de huurovereenkomst te beëindigen.."  waaruit maakt u dat op. volgens mij heb ik aangegeven dat de verhuurder tijdig de opzegging heeft gedaan en dus niet ik. eerder heb ik verder toegelicht dat ik druk op zoek was en nog steeds ben. en zoals u zelfs aangeeft, valt dat niet mee helaas.

iig bedankt voor uw tips. 


@multicpeaker,

sorry, had het  even iets anders begrepen dan u heeft geschreven.
er zal u toch weinig anders blijven dan tijdelijk onderdak te zoeken en u zou mogelijk uw meubels e.d. ergens moeten opslaan en dat zal nu, gelet de situatie, ook niet eenvoudig zijn.

mocht u toch nog naar een bungalow willen/moeten uitkijken, dan kan ik u (hoewel dat niet mag) wel aan de gegevens helpen van een zeer kleinschalig bungalow parkje helpen met luxe 4/6 pers. bungalows, voor rond de € 450,00 p.wk. en niet zover van amersfoort.
voor zover ik weet is er nog ruimte, maar verder blijf ik er volledig buiten !