Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-03-2020 10:33:39
Geldzaken & Recht

Lyceo biedt geen restitutie maar voucher vanwege vervallen examentraining

Strikt gesproken kunt u een vordering instellen en daarvoor zijn (m.b.t. in gebreke stellen) op diverse podia voorbeeldbrieven te vinden. maar voor u dat dan doet, zoek dan ook even naar hetgeen er m.b.t.  overmacht m.a.w. beperking van invorderingsrecht m.b.t. in gebreke blijven te vinden is.

u kunt aanvoeren dat u niets aan het voucehre heet om reden als door u genoemd maar ik vrees dat een rechter daar niet in mee zal gaan, om reden van het overmacht aspect.  bovendien zal een procedure u dan mogelijk meer kosten dan hetgeen u nu heeft betaald voor de dienstverlening. 

en stel dat u toch nog gebruik wil maken van de diensten? het zijn aangegaan voor de dienstverlening 'examentraining' zal een reden hebben gehad ergo, stel dat het gevolg is dat u (uw kind) wordt geconfronteerd met nog een jaar over doen?