Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 25-03-2020 15:18:24
Winkels & Webshops

Bezorgservice supermarkten

Waarom koopt u geen diepvries en in blikken en potten? dat is net zo gezond zo niet gezonder dan verse producten.
ook brood kunt u invriezen of koop brood dat voorgebakken is, zoals pitabroodjes die in de broodrooster kunnen of kleine versies turks brood, met of zonder sesam. kan ook in de broodrooster en verpakte voorgebakken broodjes kunnen eveneens lang bewaard worden en dan in de oven.
waarom zouden speciaal voor u prijzen gewijzigd moeten worden? er zijn heel wat mensen die liever winkels vermijden en die beangstigend vinden, die vinden oplossingen en betalen ook geen lager tarief. waar u verder mee komt is stoppen met klagen en voorkeursbehandelingen willen. we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en maken er het beste van, lezen en aanhoren van klagen wordt dan erg demotiverend. bovendien loopt men dan het risico dat helpende handen maar liever daar ver vandaan blijven.
doe handschoenen aan en een western bankroverszakdoek over neus en mond als u de deur uitgaat en klaar bent u om boodschappen te doen.