Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
arjanvld - 26-03-2020 09:20:09
Geldzaken & Recht

Lyceo biedt geen restitutie maar voucher vanwege vervallen examentraining

Een beroep op overmacht houdt geen stand, net zoals de reiswereld en concertorganisatoren zich er niet op kunnen beroepen en ook gewoon verplicht zijn terug te betalen.

een voucher hoeft namelijk helemaal niet geaccepteerd te worden. dat lyceo net doet alsof ze hier een wettelijke basis voor hebben lijkt op een vooropgezet plannetje om mensen te ontmoedigen hun geld terug te vorderen en dan maar een voucher te accepteren waar ze helemaal niks aan hebben.

de docenten van lyceo worden niet doorbetaald, om vervolgens als organisatie te proberen het geld toch in te pikken is walgelijk en zal ongetwijfeld genadeloos afgestraft worden door "de markt" als deze ellende allemaal voorbij is. 

van een gerenommeerd instituut als lyceo, dat prat gaat op de waarde van kennis, had ik meer inzicht verwacht in de gevolgen van deze actie voor de middellange termijn.