Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

w.

Lyceo biedt geen restitutie maar voucher vanwege vervallen examentraining

Ik heb precies dezelfde situatie, lyceo annulleert de examen trainingen, en wil geen geld terugbetalen.
ik heb meteen stappen genomen na overleg met mijn advocaat. onderstaand mijn bericht aan lyceo. misschien is het beter om alle gedupeerden te groeperen, om zo een eventuele procedure te kunnen opstarten. de individuele bedragen zijn meestal te klein.


geachte dames en heren,


 


u schrijft in uw email van gisteren (onderstaand) dat u onze dochter niet meer kan ondersteunen met de afgesproken training voor het examen. de alternatieven die u aanbied hebben we niet nodig en willen we niet, onze dochter hoeft geen examen meer te doen. wij stellen u in gebreke voor het niet nakomen van de afspraken.


 


in het telefoongesprek wat ik met een van uw medewerkers eerder vanmorgen had gaf u aan dat u niet bereid bent het reeds door ons betaalde trainingsgeld terug te geven, waarom ik vroeg.


 


u kunt het contract met de afspraken die we hebben gemaakt ontbinden.


 


wij willen 100% van het betaalde bedrag terug ontvangen.


 


bijgaand een kopie van de (reeds aan u betaalde) factuur van de training die uit niet gaat geven, alsook een kopie van uw voorwaarden.


 


vriendelijke groeten
wouter bruinsma
w.p.bruinsma@gmail.com