Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Hoe sd kaart in gebruik nemen?

Via applicaties kun je ook handmatig het cache-geheugen van apps wissen. dit kan soms honderden mb's zijn per app, op deze wijze kun je ook veel ruimte vrijmaken. er zijn apps die dit automatisch kunnen doen, die zijn geen aanbeveling qua privacy.
 
extra tip: daarnaast heb je total commander, makkelijk overzichtelijke app waarmee je bestanden binnen je telefoon kunt verplaatsen/verwijderen. ook hiermee kun je extra ruimte vrijmaken, kost een beetje tijd om de menu-structuur van android (aan logica hebben ze niet gedacht bij google) te begrijpen. daarna kun je veel profijt hebben van deze app. het zou bijvoorbeeld zomaar kunnen dat de map downloads propvol zit met veel bestanden die zomaar wegkunnen.