Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-03-2020 15:37:57
Vakantie & Reizen

Reis de vakantiediscounter

Hallo veenton , 

veelgestelde vragen , 


ik moet het restantbedrag van mijn vakantie betalen, moet ik in deze situatie wel betalen?

wij begrijpen dat je onzeker bent over de doorgang van jouw aanstaande vakantie. de coronacrisis vraagt wat dat betreft veel van jou en alle mensen om jou heen. en ook van ons overigens.


als de restantbetaling voldaan moet worden, vragen we je deze toch te betalen. het (op tijd) betalen van de reissom staat los van het eventueel niet doorgaan van de vakantie. indien je niet tijdig betaalt annuleren wij jouw vakantie en kun je sowieso niet op reis. dat is misschien ook wel wat je wilt in deze situatie, maar het is wel goed om rekening te houden met het volgende.


wij berekenen in dit geval namelijk de geldende annuleringskosten altijd door aan de klant. dit bedrag kan hoger zijn dan de eventuele aanbetaling. ook kunnen er incassokosten berekend worden wanneer de betaling uitblijft. en feitelijk ben je dan een dief van jouw eigen portemonnee.


want wanneer er een negatief reisadvies geldt voor jouw bestemming ten tijde van vertrek of er is een invliegverbod, dan zal de reis geannuleerd worden er zijn er gepaste regelingen waardoor je als klant niet zomaar jouw reeds betaalde reissom kwijt bent. veel reisorganisaties en partners waar we mee samenwerken werken op dit moment daarvoor met een voucher t.w.v. de reissom voor een nieuwe reis na alle corona-perikelen. deze is – ter bescherming van jou als consument –gedekt door de sgr.


we hopen dat we je hiermee gerust hebben gesteld en dat je ziet dat het juist in jouw voordeel is om de restantbetaling te voldoen. 

voor verdere informatie , klik op de rode regels . 

https://www.vakantiediscounter.nl/service/2020/03/landen-op-slot-coronavirus/#geldkwijt" target="_blank">https://www.vakantiediscounter.nl/service/2020/03/landen-op-slot-coronavirus/#geldkwijt  

vakantiediscounter is aangesloten bij anvr en sgr , 

lees ook deze informatie , 

https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/moet-ik-mijn-reissom-betalen-als-ik-weet-dat-mijn-vakantie-niet-doorgaat/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/moet-ik-mijn-reissom-betalen-als-ik-weet-dat-mijn-vakantie-niet-doorgaat/