Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ye
Yendi - 28-03-2020 18:23:51
Vakantie & Reizen

Overtocht wagenborg naar ameland.

Met chr jeugdclub gaan we ieder voorjaar als afsluiting een weekend naar ameland
 dit jaar vanv17 tot 19 april. door corona kunnen wij niet meer als groep in de kameerboerderij. deze kon netjes geannuleerd worden in goed overleg. 
overocht wagenborg kan conform de voorwaarden tot 48 uur voor vertrek geannuleerd worden. staat zwart op wit en ook in hun eigen vuitgebreide voorwaarden. deze week gebeld om te annuleren: helaas kan geen geld terug maar wel een andere datum later in het jaar. huh? door massaal annuleringen geen middelen meer was het antwoord.
..
dat is voor ons helaas geen mogelijkheid. en aangegeven dat we toch echt graag ons geld 900 euro terug willen. want ook een voucher oid voor 2021 was niet mogelijk.
ik moest maar een klacht insturen. gelijk gedaan met dat zij in gebreke blijven conform de voorwaarden enz en de eis geld terug.
bericht terug: kort en krachtig..geen mededogen of begripvol verpakt dat dat niet mogelijk is maar het geld niet kwijt zijn aar een andere datum kunnen plannen.... zucht..
ik snap natuurlijk dat de corona iedereen treft en ook wij begrijpen dat we elkaar dan tegemoet komen als dat lukt..maar enigste optie voor ons zou zijn voucher voor 2021. en dat kan niet.
dus wagenborg mag afwijken van de vastgestelde voorwaarden en wil ons dus ook niet tegemoet komen in voor ons desnoods gewenste oplossing.
vertrouwen voor de toekomst in dit bedrijf is dan wel weg..want dit verhaal gaat jammer genoeg ook richting de betrokkenen. en ja..na deze periode die we toch met z'n allen moeten doorkomen willen we elkaar toch weer recht in de ogen kunnen zien.
vraag is nu alleen nog..kunnen wij nog iets redden..