Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 01-04-2020 23:35:32
Geldzaken & Recht

Mag de dansschool verlangen/eisen dat je de contributie doorbetaald

Vind het een "onprettige" vraag. heb een paar maanden, of meer, geduld en betaal je vereniging. anders gaan ook zij kopje onder. normaliter was je ook €150,00 in een kwartaal kwijt geweest. ga even thuisdansen, voor de televisie of weet ik wat. en ook, hoewel ik het liever niet schrijf, kijk even verder dan uw neus lang is: hoe denkt u dat, als het leven weer een beetje 'normaal' is, eruit ziet? faillisementen: plenty. ik betaal mijn wmo hulp ook door, maar durf er geen gebruik meer van te maken. voor mij logisch, hoop ook voor veel mensen om zich in te leven in andere partijen die nu in de problemen zitten.
en, hoewel waarschijnlijk raar voor veel mensen: als je ergens lid van bent, of wat dan ook: blijf het betalen zolang men kan: in ieders ogen een verspilling van geld maar: je was voor de corona virus een contract aan gegaan, dus: ga er mee door. help deze ondernemers alsjeblieft.