Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 03-04-2020 22:19:24
Geldzaken & Recht

Kruidvat leeftijdsdiscriminatie

hallo 21-jarige "jongen", let op: je bent tot en met je 18e een jongen, erna gaat dat niet meer op, en ook geen andere smoezen van kinderen. 
als je als 21-jarige "jongen" zo loopt te zeuren en klagen en maar weer gezelligheid losjes woord "discriminatie" in de mond neemt zoals velen ten onrechte doen, kom je nooit ergens. huilebalkjes wil niemand. ga iets doen, bijv. écht werken, zoals genoemd: distributiecentrum en inderdaad: asperges steken. met een vriendin die met je meehuilt en jammert kom je al helemaal nergens. zoek een vriendin/vriendenkring die van aanpakken is en niet tegen gejammer kan. daarmee heb je meer kans te slagen, voor bijbaantjes en banen voor later als je je als een volwassene weet te gedragen. 
heeft u niet door dat met bijbanen waarbij je moet aanpakken op je cv men in je geïnteresseerd raakt voor de echte banen? dit is nu alleen al een grote miskleun, ik hoop dat u volwassen gaat worden. geen enkel bedrijf zit te wachten op een zich onvolwassen gedragende volwassene met praatjes en klagen, die graag veel verdient maar niet stikt van ijver. er is werk genoeg voor bijbaantjes voor mensen die met de handen willen wapperen.