Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
keesbakels - 20-04-2020 16:59:11
Winkels & Webshops

Koopzegels ah

ja newmikey, als je het daarmee vergelijkt dan zou je bij 99% van de vragen kunnen stellen dat er mensen doodgaan en of het vermelde probleem dan wel zo groot is. dat gebeurd namelijk altijd wel ergens op de wereld door oorlog, honger, ziektes enz. bij andere vragen, die toch meestal ook niet onder de categorie "levensvragen" vallen, wordt deze vergelijking niet gemaakt. of is het feit dat de doden nu ook in je naaste omgeving vallen belangrijker dan doden die elders op de wereld vallen? op een dergelijke denkwijze valt ook wel wat aan te merken. laten we toch gewoon zo goed  mogelijk op de vragen reageren zonder er zaken bij te halen die met het onderwerp niets van doen hebben.


ook ik heb mij verwonderd dat ze niet meer verkrijgbaar zijn. de zegels kunnen immers contactloos overgedragen worden, later gekocht of gespaard via de ah app?  ik vrees ook dat ze geruisloos verdwijnen omdat er nu op de zegels 6% rente wordt gegeven, en dit een mooie gelegenheid is om er vanaf te komen in dit renteloze tijdperk. maar wie weet komen ze weer terug.


met vriendelijke groeten,


kees bakels