Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

we
wendywenning - 21-05-2020 11:46:40
Computers & Telefonie

Bol account gehackt en nu geen toegang meer kunnen krijgen tot account

Mijn gebruikersnaam was meteen al gewijzigd, dat was ook niet de bedoeling dat daar mijn mailadres stond. over de opmerkingen van de wachtwoorden, ja, ik gebruik overal andere (sterkte) wachtwoorden maar blijkbaar is dit niet genoeg. vorig jaar zijn veel (boek)bloggers gehackt, waarvan ik er een van was. het is een beetje jammer dat er gelijk wat denigrerend commentaar komt, terwijl ik gewoon een vraag stel.
de reden waarom ik probeer mijn account bij bol te redden is zoals ik in het eerdere bericht al vertelde, omdat ik een partnerprogramma heb met bol en dus bij het opheffen van mijn account moet ik duizenden links handmatig gaan wijzigen. misschien snappen jullie dat ik er niet zo blij mee ben.
bol kwam zelf niet met de suggestie dat het mailadres ook weleens gewijzigd kon zijn, die opmerking heb ik gisteren zelf naar ze toegestuurd, alleen nog geen reactie. 
verder is alles al onderzocht en nee, de desbetreffende mail komt niet in de spam, er zijn geen doorstuurregels gemaakt en ga zo maar door.