Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 21-05-2020 14:52:45
Winkels & Webshops

Virali.nl stopt, wat nu met mijn geld?

Ik denk dat heel veel van dit soort bedrijfjes worden opgestart door mensen die, zoals heel veel mensen, denken dat winkeliers slapend rijk worden omdat ze ooit een keer hebben gehoord wat de bruto marge op producten is (en niet het verschil snappen tussen bruto- en netto-marge). dan begin je een winkeltje en en zodra je wat klanten krijgt, wordt het serieus. en dan stort het als een plumpudding in elkaar door gebrek aan competentie, kennis van de regelgeving en overschatting van zichzelf. en dan maar kop in het zand steken en hopen dat het over gaat. totdat justitie aan de deur klopt...
in den beginne worden de meeste van dit soort bedrijven niet gestart om mensen op te lichten. maar zodra de kat in het nauw komt gebeuren er rare dingen.