Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 23-05-2020 08:26:24
Winkels & Webshops

Shurgard berekent kosten

als ik ga kijken naar de betekenis van toegang dan is deze,  toe·gang (demmeervoud: toegangenweg waarlangs je ergens kunt komen

strikt genomen staat er dus niet dat je na een bepaalde tijd weg moet zijn, strikt genomen staat er dat je tot 23.00 u naar binnen mag!!!


 


het zou anders zijn als er staat openingsuren....


 


ook in de voorwaarden word dit niet echt duidelijker....




toegangs- en openingsuren bij shurgard
 


 




 




je hebt dagelijks van 's morgens vroeg tot 's avonds laat toegang tot je spullen. wil je graag je vestigingsmanager bij shurgard spreken over het opstarten of afsluiten van een contract? over een eventuele wijziging van opslagruimte? weet dat hij dagelijks aanwezig is tijdens openingsuren.


7 dagen per week toegang

je hebt toegang:



tussen 6 en 23 uur
7 dagen per week
365 dagen per jaar

als aanhef staat er weliswaar ook openingsuren maar verder in de voorwaarden word enkel gesproken van toegang!!!!

juridisch gezien zou het nog wel eens zo kunnen zijn dat je sterk staat als je dit aanvecht, daarmee bedoel ik deze kosten, in eerste instantie zou ik dat zeker doen....

heb je rechtsbijstand schakel deze in of ga eens langs bij juridisch loket....