Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 23-05-2020 22:42:47
Geldzaken & Recht

Mag mijn sportschool mijn abonnement weer activeren terwijl zij nu door de coronacrisis niet alle faciliteiten aanbieden als voorheen?

Wees blij dat u weer kunt sporten en de sportschool er alles aan doet om het zo veilig mogelijk te maken. alleen zo jammer dat u zich daar niet in kan vinden en smoezen verzint om de sportschool nog verder in de problemen te helpen. tent op het westen, wat is daar mis mee, blijft het lekker koel daarbinnen. niet kunnen douchen of stomen, tjonge wat een ramp gaat u toch lekker thuis douchen, is uiteindelijk een extra service van een sportschool. u ging 3x per week 1,5u sporten en krijgt nu de mogelijkheid om 4x per week 45 min. te sporten. maar wat dacht u er van dat de toestellen tussentijds schoon gemaakt moeten worden, er een maximaal aantal personen per keer toegelaten mogen worden. misschien moet u zich realiseren dat het wachten op de normale situatie nog heel lang kan duren, zelfs zo lang dat uw abonnement tegen die tijd allang verlopen is. dus wees blij dat uw sportschool dit heeft kunnen realiseren en maak er dankbaar gebruik van, uiteindelijk zal het voor eenieder aanpassen zijn in deze situatie. u hoeft in elk geval nog geen een eigen (chemisch)toillet mee te nemen zoals veel kampeerders die ook maar beperkt van hun seizoensplaats kunnen profiteren.