Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 25-05-2020 11:54:40
Geldzaken & Recht

Mag mijn sportschool mijn abonnement weer activeren terwijl zij nu door de coronacrisis niet alle faciliteiten aanbieden als voorheen?

Het lijkt mij niet meer dan normaal dat, als u veel van de vroegere faciliteiten niet krijgt, u het abonnement op pauze kunt zetten, want u krijgt niet waarvoor u hebt betaald. de overeenkomst wordt niet nageleefd. zelf zou ik nooit in zo'n tent gaan sporten. het beste is dat u contact opneemt met de sportschool om een 'pauze' aan te vragen. het zou heel goed kunnen dat per 1 september (of eerder) er weer andere regels gelden en u wel de sportschool in mag.

er zullen genoeg zijn die met genoegen in de tent gaan staan zweten, maar mensen die dat niet willen moeten het recht krijgen op een pauze. beter zelfs: uw plaats kan dan ingenomen worden door een nieuwe klant. het kost het bedrijf in principe niets (want geld is al binnen) en u lijdt ook geen schade, want u mag langer doorsporten (na 1 november).
willen ze dat niet, dan de overeenkomst ontbinden op grond van niet naleven overeenkomst.