Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 22-06-2020 14:52:32
Vrije tijd & Tuin

Buren klimplant houten huis

Er wordt hier geadviseerd de klimop tot op 50 cm af te knippen, roundup en glysofaat te gebruiken. wat hierbij vergeten wordt is dat a) de klimop op de tuin van de buren staat, b) er dan sprake is van het "vernielen" van andermans eigendom wat strafbaar is.
worteldoek vertikaal spannen zodat er ruimte ontstaat tussen doek en woning heeft wel degelijk effect zeker als het zo'n 20cm de grond in gegraven wordt. het regelmatig snoeien vanaf de erfgrens, dus niet op het deel van de buurman is een mogelijkheid, afval in uw eigen groenbak/kliko doen en niet bij de buren dumpen zoals ook iemand schrijft. 
voordeel van worteldoek is  dat u geen last van slakken heeft die overdag graag in de klimop kruipen en de klimop niet tussen uw plantjes kruipt. alles wat er nu tussen uw plantjes groeit kunt u gewoon wegknippen.