Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

purlle
purlle - 26-06-2020 10:09:35
Voeding & Gezondheid

Wat is mijn recht bij overlast van buren met vuurkorf?

Ik heb wel eens ergens gelezen dat je een vuurkorf niet overal in een woonwijk maar te pas en te onpas aan mag steken i.v.m. de rookoverlast die al die dingen geven, zeker niet als er besloten / aangrenzende tuinen zijn.

vraag bij je gemeente eens na hoe het zit met dat beleid.

aurora1: ja, we hebben tegenwoordig meer last van elkaar omdat veel mensen dingen doen omdat zij vinden dat dat moet kunnen zonder rekening met een ander te houden. het is leven en laten leven of geven en nemen maar het valt mij ook wel op dat het veel mensen die altijd maar nemen en anderen altijd maar moeten geven. veel mensen hebben schijt aan een ander en respect voor elkaar is ver te zoeken. bij zulke mensen zal het ook niet helpen als je daar netjes aan de deur komt vragen of de korf of bbq ergens anders neergezet kan worden want dan moet je gewon je k** bek houden of ze gaan nog even extra lopen sarren. niet iedereen is gediend van commentaar op diens doen en laten.