Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5 - 29-06-2020 08:03:24
Vrije tijd & Tuin

Kustmarathon gaat niet door, maar geen geld terug

Hallo judithreuver , 


de kustmarathon zeeland 2020 gaat niet door. we hoopten lang dat we deze boodschap niet hoefden te communiceren. helaas kunnen we niet anders.


 


de maatregelen die nu gelden, de onzekerheid c.q. het ontbreken van info en maatregelen die vanaf 1 september gelden, hebben ons genoodzaakt om volgend besluit te nemen. 


 


we begrijpen dat dit besluit ingrijpend is. voor de deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en sponsoren. maar ook voor ons: al 17 jaar zorgen we voor een feestelijk marathon weekend waar plezier, vriendschap en verbinding, en prestaties op ieder niveau gevierd worden. dat doen we samen!! 


 


dit besluit nemen we dan ook met veel pijn in ons hart. we hopen op jullie begrip! veelgestelde vragen : 

2020 gaat niet door , ik wil of kan niet deelnemen op de nieuwe datum . krijg ik mijn geld terug ? 

nee, er vindt geen restitutie plaats van inschrijfgeld. je startbewijs blijft geldig voor de volgende editie. mocht je in 2021 niet mee willen doen? dan kun je je nummer te koop aanbieden op ons prikbord. zie “startnummer overname” op de site. 

voor verdere informatie , klik op de rode regels .

https://www.marathonzeeland.nl/deelnemers/veelgestelde-vragen" target="_blank">https://www.marathonzeeland.nl/deelnemers/veelgestelde-vragen 

https://www.marathonzeeland.nl/deelnemers/startbewijs-overnemen" target="_blank">https://www.marathonzeeland.nl/deelnemers/startbewijs-overnemen