Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 06-07-2020 13:58:50
Winkels & Webshops

Mag je je bestelde bh niet ruilen

Volgens https://business.trustedshops.nl/blog/uitzondering-herroepingsrecht" target="_blank">trustedshops heeft u gewoon het recht om ze terug te sturen, mits u de verzegeling niet heeft verbroken. indien geen verzegeling mag u het sowieso terugsturen.dit is een recht en staat boven de algemene voorwaarden van de verkoper.

van de site:

bepaalde producten zijn om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt om opnieuw te worden verkocht nadat ze eerst zijn geretourneerd. je kunt hierbij bv. denken aan badkleding (bikini´s, badpakken, zwembroeken etc.) ondergoed, bepaalde cosmetica zoals lippenstift en matrassen.


wanneer deze producten met een verzegeling worden geleverd, bv. in de vorm van een beschermende verpakking of beschermingfolie, en de consument verbreekt deze na levering, dan is herroepingsrecht niet meer van toepassing. het maakt in dergelijke gevallen geen verschil of een product daadwerkelijk is gebruikt/getest of niet. wordt er echter geen verzegeling gebruikt, dan valt het product gewoon onder het herroepingsrecht.