Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Heeft er iemand meer info over stichting kindervriendin? dit ruikt naar fraude.

hallo eric,

wij zijn stichting de kindervriendin en we zijn een legitieme stichting. u had ons een mail gestuurd met enkele vragen , die hebben wij dan ook gelijk ruim beantwoord voor u. (ik kan de mail ook hier plaatsen als u dat wilt) wij hebben geen reactie verder van u ontvangen op de mail.

het is ook erg jammer dat we dit bericht via een van de ouders van de kinderen doorgestuurd krijgen. zoals we al zeiden zijn we ontzettend druk bezig met de voorbereidingen van de pretdagen van 1&2 augustus. en dit is echt super slechte reclame voor ons. uw informatie klopt niet en u heeft geen enkele kennis waardoor u al een vooroordeel trekt over ons.


gelieve dit bericht te verwijderen want dit is zwartmakerij! en wilt u ons ook niet steeds anoniem opbellen want wij zitten niet 24/7 op de telefoon. en er werd al in de mail aangegeven dat u met een normaal nummer moet bellen want dan kunnen wij u ook terugbellen als we u hebben gemist.


 



wij hebben allemaal hiernaast gewoon een loopbaan/studie en normaal werk. dit is voor ons gewoon leuk om te doen en het geld wat wordt opgehaald word ook daadwerkelijk juist besteed! wij doen enkel de deur aan deur verkoop als we binnenkort een pretdag gaan organiseren. dit is geen dagelijks werk!



voor iedereen die extra informatie wilt over ons kan gewoonweg contact opnemen via info@stichtingdekindervriendin.nl. 


na de pretdagen is het ook mogelijk om een afspraak te maken en langs ons kantoor te komen, zo kunnen jullie zien met wat voor super team we werken! 



met vriendelijke groet,
stichting de kindervriendin