Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-07-2020 15:47:05
Huishouden & Energie

Valt een luchtreiniger onder een hygiëne product?

Heeft de webshop een keurmerk? zo niet dan wordt het lastig . zie https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/nep-webwinkels" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/nep-webwinkels en o.a. https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen  als u binnen de wettelijke benenktijd het apparaat heeft teruggezonden heeft u wettelijk recht op uw geld terug.  maar als het een dropshipper si wara u heeft gekocht zie dan dit: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/dropshipping-hoe-werkt-dat?utm_source=20200720-kassa-maandag&utm_medium=email&utm_campaign=kassa&utm_content=kassa" target="_blank">https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/dropshipping-hoe-werkt-dat?utm_source=20200720-kassa-maandag&utm_medium=email&utm_campaign=kassa&utm_content=kassa.

als antwoord op uw vraag wat uw rechten zijn, dan zijn die naast de al gegeven verwijzing naar de wetgeving m.b.t. terugzenden binnen bedenktijd: (waar men kennelijk naar mijn mening niet aan voldoet) : u kunt uw recht atijd vorderen en zie dan o.a. dit: http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ of deze http://www.wetrecht.nl/overeenkomst-ontbinden/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/overeenkomst-ontbinden/  ebn voor voorbeeldbrief https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven

waarop men baseert dat het een hygiëne product is, is mij volstrekt onduidelijk. dan zou bijv. m.i. iedere airvco installatie een hygiëneproduct zijn.

en nog een tip: er zijn mogelijkheden dat u eerst betaald na ontvangst van een product dat aan uw verwachting voldoet bij on-line aankopen.