Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 03-08-2020 12:53:49
Elektronica & TV

Samsung qe65q85ralxxn

Het is een samsung apparaat. ten eerste moet u kijken wat de verkoper u heeft aangeboden en verteld. als deze meldt dat u twee kanalen van canal digitaal kunt ontvangen, 1) om te bekijken, 2) om op te nemen dan heft hij u niet geleverd wat hij u heeft voorgespiegeld en kunt u het apparaat inleveren. geldt ook bij een stenen winkel. er is dan sprake van verkeerde informatie bij aankoop.
als dit niet zo is dan hangt het er helemaal van af wat de gebruiksaanwijzing vertelt. zöegt deze dat twee tuners afzonderlijk bekeken/opgenomen kunnen worden, dan moet u zich tot samsung richten. canal digitaal staat hier helemaal buiten: zelfs als ze  een code meezenden dat u maar 1 kanaal tegelijk kunt bekijken, of dat u geen kanaal kunt opnemen, dan is dat hun recht, zolang het maar in de abonnements voorwaarden is beschreven.