Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

MB
MB200 - 04-08-2020 14:39:40
Geldzaken & Recht

Heeft er iemand meer info over stichting kindervriendin? dit ruikt naar fraude.

Beste "kindervriendin",
mooi dat je met de kinderen een geweldige dag hebt gehad!
ik had vorige week ook jong meisje bij mij aan de deur die mij namens kindervriendin kaarten wilde verkopen.
met bovenstaande vraag op dit forum in het achterhoofd informeerde ik of zij werd betaald met het verkopen van deze kaarten.
zij bevestigde dit, en zij dat ze inderdaad per verkochte set kaarten een bonus kreeg. zij sprak over ongeveer 4 euro per set als ze goed verkocht en dat dit na afloop van de verkoopdag contant aan haar uitbetaald werd. ook zei ze dat er altijd (dezelfde groep) volwassenen met hen meegingen, die ze brachten en weer ophaalden.
ik vraag mij oprecht af of deze volwassenen dit iedere dag wel als full time vrijwilliger doen, of dat hun 'tegemoet koming in de kosten' ook nog van de 10 euro afgaan, die de set kaarten moet kosten.
kortom er zal onderaan de streep ongetwijfeld iets voor de arme kindjes overblijven maar ik kan mij maar moeilijk aan de indruk onttrekken dat dit voor sommige personen toch ook een leuk verdienmodel is.