Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-08-2020 10:36:56
Geldzaken & Recht

Qpark boete terecht?

Uw vraag: laat het voorkomen en dan zult u ervaren wat in deze een rechter zal bepalen. ik ben geen rechter. het lijkt mij wel dat een rechter mogelijk deels met u zal '; meegaan' mits u een en ander, d.w.z. de door u verm,eede wanprestatie ook kunt bewijzen / aannememelijk maken. ik vind het wel opvallend dat een advocaten kantoor optreedt als incassobureau en ik ben in die zin erg benieuwd wat dan de tekst van de brief is? staat daar i vermeld dat men bij u vordert? 

op zich lijkt het mij een idee dat u contact opneemt met de anwb, https://www.anwb.nl/juridisch-advies" target="_blank">https://www.anwb.nl/juridisch-advies of bij http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl