Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 15-09-2020 17:54:57
Auto & Vervoer

Turbo kapotgegaan in garage

Hallo norrie2014 , 


schade tijdens de reparatie

bij het ophalen van de auto ontdek je dat deze schade heeft, een deuk die er bij het brengen nog niet zat of een technisch mankement welke bij inleveren niet aanwezig was. om de schade te kunnen claimen moet je bewijzen dat de garage deze heeft veroorzaakt. stel de garage aansprakelijk door middel van een brief.


schade voor de deur van garage

als de auto is gerepareerd wordt hij door de garage vaak voor de deur of op het terrein van de garage neergezet. ook daar kan schade ontstaan aan de auto. je mag verwachten dat je de auto in de zelfde staat terug krijgt als dat je hem hebt achter gelaten. de garage kan aansprakelijk zijn voor eventuele schade, ook als die is toegebracht door derde.


voor verdere informatie , klik op de rode regels . 

https://www.anwb.nl/juridisch-advies/koop-en-onderhoud/reparatie-en-onderhoud/uw-rechten" target="_blank">https://www.anwb.nl/juridisch-advies/koop-en-onderhoud/reparatie-en-onderhoud/uw-rechten 

https://www.anwb.nl/juridisch-advies/koop-en-onderhoud/reparatie-en-onderhoud/stappenplan-reparatie-en-onderhoud" target="_blank">https://www.anwb.nl/juridisch-advies/koop-en-onderhoud/reparatie-en-onderhoud/stappenplan-reparatie-en-onderhoud