Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-10-2020 10:29:47
Geldzaken & Recht

Uren uitbetaald of niet?

De wergever dient in beginsel het aantal uren dat is genoemd in uw overeenkomst te betalen maar beroept zich op overmacht! dat betekent zoals u al kunt lezen in een verwijzing naar info van het juridischloket dat bij onenigheid daarover een gerechtelijke procedure nodig kan zijn en een rechter dan beslist.

dit is, als ook al genoemd nu juist een reden om lid te zijn van een vakbond.

hoewel u mogelijk in ue recht staat vraag ik mij toch af om hier verder op in te gaan. allereerst is het onduidelijk wat een rechter zal beslissen en het gaat uiteindelijk ook over 6 dagen en ik noem dat omdat het voeren van een procedure qua werkrelatie ook nadelig kan zijn. 
uw werkgever kan zelf financiële problemen hebben hoewel uiteraard hier van belang kan zijn of de werkgever gebruik heeft gemaakt van de now regeling.
dit is mijn mening/advies maar ik adviseer u toch ook om zelf contact op te nemen met http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl waar u dan een en ander kunt voorleggen waarbij u dan ook kunt aangeven wat de financiële schade voor u is. men kan u daar dan ook verwijzen naar een in arbeidsrechtgespecialiseerde advocaat die op basis van toevoeging werkt. (en de eerste intake gratis doet). de keuze is aan u.