Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miennaamishaaz - 12-11-2020 17:32:53
Voeding & Gezondheid

Werkzaam zonder big

Helaas komt dit wel vaker voor, de ggz is vrij bekend bij zorginstellingen, die zij beheren {dagbesteding, inloop voor mensen die anders vereenzamen}
dat het winstgevend moet zijn.

er lopen wel meer van die mensen rond bij de ggz die nadat ze een beetje macht hebben gekregen helemaal doordraaien.

gezien het bij een advocaat loopt, kan ik er niet veel over zeggen.

als pietje zegt van ja ik kan dit ik heb het al vaker gedaan, en pietje heeft een strafblad maar wil het voor de helft doen dan iemand die wel volledig is afgestudeerd, dan kan de kans groot zijn dat de ggz liever pietje aan neemt dan iemand anders.


de volgende tekst is een speculatie, dit kan wel of niet waar zijn, neem het met een korrel zout, ik heb geen bewijzen nog feiten dat die manager het volgende doet:

het mij niets verbazen als die "manager" ook geld verduistert, onder het motto, zakelijke uitgaven.
nieuwe hal schilderen, "ja ik ken wel een vriend die het goedkoop kan doen." dan betaalt hij meer geld, dan dat het eigenlijk kost, met redenen zoals, jaa doordat de oude kleur nog zichbaar was moesten we 3 lagen doen.