Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-11-2020 15:54:41
Winkels & Webshops

Miskoop sta-op-stoel bij prominent.

Ik vraag mij af of u mijn reactie van 11:45 wel in zijn geheel heeft nagelopen. ik geef daar o.a. verwijzingen naar het juridisch loket m,b,t, voorbeeldbrieven en hetgeen er wettelijk naar mijn mening niet wordt nagekomen en waarmee de verkoper dsu in gebreke blijft zoals ook een aantal anderen in iettwat andere woorden aangeven. er was ook m.i. geen sprake van bedenktijd hoewel de koop uiteindelijk wel buiten de winkel heeft plaatsgevonden.

dat is echter ooik niet zo van belang aangezien de aankoop zoals u aangeeft een gebrek vertoont dat mogelijk aan de verkoper is te verwijten en de verkoper dient te bewijzen dat dat niet het geval is.

maar hoe het dan ook bekijkt, de verkoper moet de gelegenheid hebben om afdoende te repareren en eerst als dat niet kan heeft u recht op het doen ontbinden van de aankop en daarmee recht op geld terug. zie dfan toch ook even dit: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/wanneer-mag-ik-een-koopovereenkomst-ontbinden" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/wanneer-mag-ik-een-koopovereenkomst-ontbinden