Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 15-11-2020 12:18:00
Geldzaken & Recht

Turbo theorie

"na je aanmelding plannen wij je in voor de cursus en ontvang je een mail met daarin de precieze locatie, de aanvangstijd en de betaalmogelijkheden. wij reserveren het examen en regelen het vervoer van de cursuslocatie naar het cbr."

er is een knopje "aanmelden". vreemd dat je daar op zou gaan klikken als je alleen maar informatie wil hebben. bij het aanmelden moet je al meteen een locatie enĀ richtdatum ingeven. vreemd dat je dat zou doen als je alleen maar informatie wil hebben. vervolgens geef je je persoonlijke gegevens in en ga je akkoord met de voorwaarden.

op dat moment is er een overeenkomst. tt heeft een aanbieding gedaan en uw kleindochter heeft deze geaccepteerd. vervolgens wordt ze gebeld met een exacte datum, geeft aan dat ze dan niet kan en dat ze eigenlijk ook niet verder wil. herroepen is niet mogelijk voor een dienst waar een vaste datum voor staat. en aangezien ze die datum gekregen had staat dat dus vast.

ik zie niet in waar hier de misleiding zit? aanmelden is heel iets anders dan contact.