Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 17-11-2020 09:18:35
Huishouden & Energie

Wasdroger zanussi zdp7200nw

Dat is inderdaad raar. mijn droger blaast ook koud bij opfrissen. als ik mijzelf ga opfrissen, ga ik niet naar de sauna.

op de site van www.witgoedservicecc.nl staat dit: "als de droger dezelfde capaciteit heeft als de wasmachine, kan alle wasgoed in één keer in de droger. je kunt je kleding even opfrissen door deze 10 minuten op koude lucht te drogen, eventueel met een geurdoekje (niet zo geschikt voor droger met vochtsensoren)."
het betreft een algemeen artikel, dus niet voor een specifiek merk.

ook de site van de consumentenbond meldt: 


opfrissen en onkreuken
verder zijn er programma's voor een speciale behandeling zoals luchten, opfrissen met koude lucht of ontkreuken. dat laatste gaat soms met stoom. de meeste machines hebben een tijdprogramma om afzonderlijke kleine stukken wasgoed te drogen of na te drogen.

ik zou inderdaad toch even de leverancier vragen of het wel juist is dat jouw machine met warmte opfrist.