Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-11-2020 10:08:36
Huishouden & Energie

Wasdroger zanussi zdp7200nw

@tenormin, ik zie in de gebruiksaanwijzing inderdaad ook opfrissen staan en geen blokje ernaast m.b.t. temperatuur. ik heb zelf nu even bij mijn wasdroger gekeken die ook een opfrisfunktie heeft. bij mij is dat een instelling bij een draaiknop en de toelichting iun mijn gebruiksaanwijzing is: 'om textiel fris te maken dat lang in de kast heeft gelegen' en dat gebeurt dan uiteraard met lucht op kamertemperatuur. het uitgangspunt is dat het textiel wel droog is.

in feite is het resultaat dan hetzelfde als het droog buiten hangen.  

de machinale verwarming is bedoeld om snel te drogen en niet om op te frissen.

zie de klaatste zin in de reactie van @sira om navraag te doen bij de verkoper indien uw machine toch 'verwarmd opfrist'. dan is er m.i. iets niet goed.

het kan echter ook een kwestie van foutief instellen zijn omdat de instelling voor 'koud opfrissen' wel de opfrisstand moet zijn en niet een andere stand.