Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Stappen ondernemen tegen schildersbedrijf

Op basis van hetrgeen u aangeeft m.b.t. het stellen te zijn aangesloten bij een branchevereniging maar dat niet zijn kan betekeken dat dit http://www.wetboek-online.nl/wet/sr/326.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/sr/326.html van toepssing is m.b.t. misleiding.

kan ik uit uw opmerking opmaken dat u de branchevereniging hierover heeft ingelicht opdat vandaaruit stappen kunnen woerden ondernomen? zie het ook al hiervoor gegeven antwoord. (@gerbera) 
zie m.b.t. misleiding o.a. deze info waarin wel is waar als voorbeeld autohandel wordt genoemd maar dat zeker ook hier van toepssing lijkt te zijn/ kan zijn https://blog.wetrecht.nl/misleiding-bij-sluiten-van-overeenkomst/" target="_blank">https://blog.wetrecht.nl/misleiding-bij-sluiten-van-overeenkomst/ .

daarbij is er zoals ik het lees ook duidelijk sprake van wanprestatie  in de zin van http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html en dan is het ingebreke stellen een actie die u kunt gaan ondernemen en dan beginnen met een brief: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ en op basis van ook deze info: http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/  hetgeen in feite betekent dat u naleving kunt vorderen van de overeenkomst. daar heeft u geen advocaat bij nodig maar het is wel zinvol om contact op te nemen met https://www.eigenhuis.nl/contact/#/" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/contact/#/ ofd als u die heeft uw rechtsbijstandsverzekeraar.