Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-11-2020 15:42:11
Computers & Telefonie

Bewaarmappen plotseling leeg

Een belanrijke tip: zorg altijd voor een backup op een externe schijf, op cdrom rw of dvd rw (en als uw laptop geen cd lezer/brander heeft zijn die eenvoudig en redelijk goedkoop aan te scaffen met usb aansluiting of op een ssd schijf of usb stick(s).

daarmee voorkomt u verlies als onverhoop uw systeem zelf resp. opslag in mappen problemen geeft (of bij volledige crash).

afgezien daarvan, heeft u herstelprogramma's geprobeerd? https://nl.ccm.net/download/bestandsherstel-205" target="_blank">https://nl.ccm.net/download/bestandsherstel-205  of https://www.istarapps.com/nl/windows-file-recovery.html" target="_blank">https://www.istarapps.com/nl/windows-file-recovery.html naast ook andere mogelijkheden, dan ook veelal niet gratis die te vinden zijn op het i-net.