Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Henk De Zevende
Henk De Zevende - 05-01-2021 20:57:15
Geldzaken & Recht

Mag een gemeente mijn straat zomaar ineens betaald parkeren maken?

Het 'grappige' is dat vergunningparkeren juist meestal het gevolg is van bewoners die klagen dat ze hun auto niet kwijt kunnen en dan heeft de gemeente maar één maatregel en dat is vergunningparkeren. ik was eens bij kennissen in delft en kon aanschouwen hoe in hun straat zonder vergunningen complete aso's dáár hun auto kwamen parkeren om vervolgens twee vouwfietsen uit de bak te halen en te verdwijnen. het gevolg is duidelijk, die komen ook aan de beurt. woont u soms ook bij het sportfondsebad want dan zijn ze blijkbaar aan de beurt?
dus ja, dat mag een gemeente, dat moeten ze feitelijk en nee u bent niet verplicht die vergunning aan te schaffen, u kunt ook uw auto weg doen.