Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 11-01-2021 11:29:34
Geldzaken & Recht

Mag een gemeente mijn straat zomaar ineens betaald parkeren maken?

wees eens blij met een beslissing voor het zelfde geval had de vergunning niet eens opgenomen geworden in het besluit.


zelf heb ik in amsterdam noord gewoond vlak bij waar de metro is gaan rijden en als ze daar geen betaald pakeren hadden gemaakt dan was er zelfs op de stoep geparkeerd.


nou heb ik zelf geen auto maar ik kan best begrijpen dat als je avonds van je werk komt je geen zin hebt om na een halfuur rijden je eindelijk kan pakeren.


maar om op de vraag terug te komen, ja de gemeente mag ten allertijden dit beleid invoeren en je hebt de mogelijkheid om binnen drie weken na publicatie op de website van de gemeente bezwaar in te diennen daarna is het gewoon kant en klaar en is er niets meer tegen te doen.


en €100? wees blij dat je niet in de pakkeer garage van/bij de bijenkorf hoeft te pakkeren daar ben je binnen een maand al veel meer kwijt!.


wat ik begrepen heb is het €15 per uur als het ondertussen al niet duurder is geworden.