Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jan drenthe
Jan drenthe - 15-01-2021 08:05:58
Voeding & Gezondheid

Welke aed is het meest geschikt voor thuis? kan iemand helpen?

Goedemorgen allemaal, 

bedankt voor de reacties. ik en mijn vrouw hebben beide ons ehbo diploma. dus wij weten beiden hoe wij de levensreddende handelingen moeten verrichten. echter omdat wij best wel afgelegen worden, leek ons het een goed idee om een aed aan te schaffen.

echter heb ik er nooit bij stil gestaan dat het natuurlijk veel handiger is om een aed buiten op te hangen, want dan kunnen andere mensen er ook van gebruik makne en kan ikzelf, als ik alleen zou zijn ook gereanimeerd worden. dus bedankt voor deze tip. 

verder begrijp ik dat een aed hoge aanschafkosten heeft, echter vind ik dit niet op wegen tegen een mensenleven. wij hebben al genoeg ellende meegemaakt om te weten hoe kostbaar je leven is. dus het geld is in dit geval geen probleem. natuurlijk kun je ook kijken of je met de buurt een aed kan kopen, maar dat geeft weer onnodig vele gedoe en op deze manier help je ook je medemens. daar is wat mij betreft niks mis mee. 

wat heeft het met corona doen? nou in iedergeval geeft het ons tijd om na te denken, aangezien je voornamelijk op elkaar bent aangewezen. zodoende ben ik mij hier in gaan verdiepen. daarnaast hoor ik regelmatig op het nieuws dat corona daadwerkelijk voor hartklachten zorgt. of het waar is weet ik niet, maar daarnaast is het natuurlijk logisch dat als iedereen thuis zit, de kans op een hartfalen in je thuisomgeving vele malen groter is dan in de omgeving van je werk. 

dus met jullie informatie en een beetje hulp van het internet heb ik met verschillende aed winkels gebeld. uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om een https://www.aedmaster.nl/aed-kennisbank/aed-merk-heartsine/" target="_blank">heartsine aed te kiezen. de reden hiervan is; lange garantie, waterafstotend en zeer compact. mooie bijkomstigheid is dat, als ik een oude aed heb om in te ruilen, extra korting ontvang. hier ben ik nog naar op zoek. dus mocht iemand er toevallig eentje hebben liggen, wij houden ons aanbevolen... 
wat wel super is, is dat als ik achteraf de oude aed inlever ik alsnog korting ontvang. daar wil aedmaster wel voor bedanken, want dat is gewoon heel prettig. 

verder verwacht ik niet dat er een derde wereldoorlog uitbreekt.