Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 24-01-2021 09:14:33
Geldzaken & Recht

Perfectionbody.nl oplichter

Grappig, ik zie nergens staan dat u een gratis creme zou krijgen tegen betaling van alleen de verzendskosten. er staat toch duidelijk op hun site dat de verzendskosten €2,95 zijn en dat na 14 dagen de factuur komt van €58,-. en ook nog eens uit engeland, boven de €22,- betekend tegenwoordig invoerkosten betalen.

maar even buiten de discussie om, wat hebt u precies gekocht? hebt u blind toegehapt omdat u dacht dat het gratis was, of hebt u doelbewust dit product gekocht? ik lees nergens op de site wat nu precies het product is en wat de inhoud is. iets met een dagcreme en dna. en u besteld dat blind en zou dat willen gebruiken? dus omdat iemand denkt dat het gratis is gaan we maar alles op onze huid smeren zonder dat we weten wat het is en wat het (kan) doen. vooral handig als het problemen gaat leveren, met een tube onbekend spul naar de huis/huidarts in de hoop dat hij kan gokken waardoor u ziek bent geworden.

wijze, en vooral een dure les, nooit zomaar iets bestellen. niet gratis, maar ook niet betaald.