Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-01-2021 09:40:50
Winkels & Webshops

Bouwmarkt slaat de plank mis?

Re:    (de reactie van @neodutchio kan ik ook goed volgen als er sprake is van van tuinhout). als dat inderdaad zo is zou ik het zo laten.

wel is het zo dat er sprake is van een on-line bestelling en u heeft daarmee de mogelijkheid  nu de maat niet voldoet de gehele partij terug te leveren binnen d daarvoor wettelijk gestelde bedenktijd. u behoeft geen reden aan te geven. mogelijk lijkt dat 'flauw' omdat de afwijking 1cm is maar het is wel de wetgeving. ik ben benieuwd hoe men dan bij de bouwmarkt reageert. (een zaagmachine kan goed op maat worden afgesteld).  herhaald, als het bedoeld is als tuinhout dus voor bijv. een schutting zou ik het niet doen.

bedenktijd online aankoop. koopt u een product of dienst online? in de meeste gevallen heeft u dan recht op 14 dagen bedenktijd. als er sprake is van bedenktijd bij uw online aankoop, kunt u de koopovereenkomst binnen deze termijn zonder opgave van reden ontbinden.

https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd