Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 22-02-2021 13:29:34
Huishouden & Energie

Online.nl houdt zich niet aan contract

50 euro minus 17euro50 maakt 32 euro 50 ... volgens mij is dat een  verhoging van € 2,50 op de afgesproken € 30 en dus maar een verhoging van 8.3% ...

die € 50 op de € is ws wat u bedoelt met 11%, maar u hoefde de eerste maand maar €30 te betalen.

je kunt wel (twee dagen, juni heeft 30 dagen, u sluit af op 29 juni) de prijs verhogen omdat dit nu eenmaal eens per jaar mag. het moet dan wel een generieke prijsverhoging zijn die voor alle klanten op 1 juli ingaat. 11.1 % is wel erg veel: de internet bedrijven zeggen vaak dat het is om de inflatie te corrigeren, die was maar iets van 2 en  een half procent vorig jaar, zeker geen 11 %. ook de aanleg van bijv glasvezel wordt als argument gebruikt, maar: of u heeft al glasvezel danwel u heeft het nog niet: in het eerste geval hoeft het niet meer te worden aangelegd en is het geen geldig argument, in het tweede geval zou een prijsverhoging pas op zijn plaats zijn als u daadwerkelijk wordt aangesloten: niet om erop te wachten.

maar nogmaals: als online generiek voor alle klanten eens per jaar per 1 juli de prijzen verhoogt dan is het toegestaan.