Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 05-03-2021 08:31:37
Garantie & Verzekeringen

Tijdelijk vervangend product

Je computer was stuk, je kon niet zonder en er was geen leencomputer beschikbaar. daar had je het bij moeten laten.
als ik het goed begrijp, stelt de verkoper voor een nieuwe computer te kopen en gebruik te maken van je herroepingsrecht.
dan zou je de nieuwe computer 14 dagen kunnen gebruiken. melden dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht. en dan heb je nog 14 dagen om de nieuwe computer op te sturen. 
dan zit je ongeveer op de reparatietermijn van je oude computer.
je hebt geen gebruik gemaakt van het herroepingsrecht, dan zit je aan de koop van de nieuwe computer vast en krijg je je geld niet terug.
en je oude computer is al weer gemaakt? onder garantie omdat hij gerepareerd zou worden of je kreeg een vervangend product.
kennelijk denk je dat je niet gebonden was aan de afspraak. waarom niet? 
je zult toen je de nieuwe computer hebt gekocht toch nog wel een rekening hebben gekregen met uitleg over de herroepingstermijn van 14 dagen?
lees hier over het herroepingsrecht:
https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd