Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 05-03-2021 13:15:02
Huishouden & Energie

Slimme meter

Dag peter.

jazeker kunt u die weigeren. de "slimme energie meter "schendt grondrecht. weg er mee. !
het is een laboratorium instrument. een kennis van me heeft na jaren gemier met een tekening van mij op a5. in 2018 zijn rechtzaak gewonnen. heb hier al vaker over geschreven. maar redacteuren kunnen wel schrijven, maar begrijpen de techniek na uitleg blijkbaar niet..

u wordt opgelicht.!!!. eerder moest de meter  € 460= kosten. later was hij gratis omdat hij niet verkocht werd..nu veplichte huur ?? 

zoek eens op wat een kwh meter kost bij b.v. aurora contakt. amsterdam.. het plaatsen kunt u door een geschoolde elektromonteur laten doen. 
die kan u ook verder helpen.. schrijf het wijzelijk niet op..laat ons wel weten hoe het af loopt.
 
de el nutswereld zit fin . aan de grond . met dank aan de laadpalen voor de zwaar vervuilende el. auto. de bodem van financieren is bereikt.. vr. gr. henk t.